top of page

De eeuwige verandering in 

Hoe we vandaag liefhebben.

 

Een nieuw paradigma van liefhebben en omgaan met onze geliefden

In het milieu van je leven kun je een onoverwinnelijke positie bereiken. 
Midden in de winter leerde ik eindelijk dat er in mij een onoverwinnelijke zomer lag.

Albert Campus, 'Retour à Tipasa', 1952.

Origineel

Mijn favoriet 

Poëzie

Gleich en Gleich

Einn Blumenglökchen
Vom Boden hervor
War früh gesprosset
In Liblichem Flor;
Da kam ein Bienchen
En naschte fein: -
Die müssen wohl beide
Füreinander sein.

Johan Wolfgang von Goethe.

Vertaling

Leuk en leuk
 

Een klein bloemklokje

Was vroeg ontstaan 

Vanaf de grond

In mooie bloesem;

Er kwam een bijtje langs

En dronk heel smakelijk: -

Dat moeten ze geweest zijn

Gemaakt voor elkaar.

Johan Wolfgang von Goethe.

Dit is een toonaangevend verhaal: The Beau Idéal of Love.

Dit is een verhaal over loskomen van zelfopgelegde dingen
Overtuigingen om een 2.0-relatie mogelijk te maken.

Dit is een verhaal over innerlijke bevrijding.

Dit is een verhaal over vrijheid en vreugde.

Dit is een verhaal over vertrouwen en duidelijkheid.

Dit is een verhaal over het goede voorbeeld geven.

Dit is een verhaal over een muze. 

Voor begeleiding en voor onvoorwaardelijke liefde.

Ze belichaamt oprechte toewijding, weten,

Geef je op, en..

 

..ze zou JOU kunnen zijn.

Ontembare Vlam

 

In 2016 ontving ik een armband van een onbekende waarop ''Goddess Of Love'' stond. Ik resoneerde meer met het geschenk dan hij waarschijnlijk besefte. Hij wist niet dat ik op een missie was om de liefde een beetje anders te bedrijven dan de overgrote meerderheid in mijn omgeving.

 

 

 

 

 

 

Ik had een grote liefdesband in mijn leven toegelaten en niet veel mensen leken te resoneren met hoe dat voelde of erin geloofden. Maar ik deed het. Ik geloofde meteen in 'zielsverwanten'of 'tweelingvlammen'en wilde graag leren over het creëren van duurzame harmonie en echte intimiteit met hen.

 

Love Champ is vandaag gemaakt om een lantaarn te zijn voor de godinnen van de liefde die er zijnalles invoor het zelfde.

''Ik had een geweldige romantische band in mijn leven toegelaten en niet veel mensen leken te resoneren, noch erin te geloven. Maar dat deed ik meteen.''

Verbinding

 

Het verlangen om een geweldige relatie te manifesteren, consistent en in volle bloei, bleek niets anders te zijn dan de kleine teaser om me echt tot een gevoel van innerlijke bevrijding, vervulling en zin in het leven te brengen. Niet zo nu en dan, maar voorgoed. Ik moest leren liefde te belichamen, ondanks de omstandigheden, handelen naar innerlijke duwtjes (zelfs als ze helemaal nieuw voor me waren), wat moed hebben en een pact sluiten om mezelf nooit in de steek te laten in mijn overtuigingen van wat mogelijk is.Dus ik deed.


Het vergde inzet en consistentie. Versterking en integratie. Het was gevuld met openbaringen en momenten van grote opwinding en vreugde. Er waren momenten van ontmoediging en finetuning, maar ik vond altijd mijn weg terug naar de top. Het vereiste balans, stilte en een hyperfocus opverbindingbovenal. Vertrouwen op wat ik voelde en het universum / opperste bewustzijn toestaan om me stap voor stap vooruit te duwen. 

Ze gloeit


Ik werd een magneet voor liefde, mensen vertelden me vaak dat ik altijd lachte en dat ik gewoon die 'Glow' heb. En ik wist het, ik voelde het omdat ik ervoor had GEKOZENopzettelijk.En ik had het nodig. l nodig om mijn beste zelf te zijn; azelfverzekerd, afgestemd, zelfredzaamvrouw, aan

1) laat een uitgelijnde en zelfverzekerde zielspartner bij mij passen, en

2) om van mijn zielspartner te houden op de manier die hij verdient en om ons leidend licht te zijn.

Ze durft


Dus ik was die vrouw. Ik was haar ONDANKS omstandigheden.Ondanks dat ze NIET echt kunnen kijken naar een prettige en veelbelovende ''realiteit'' (meer nog kijken naar wat anderen zouden noemen 'een verloren relatie oorzaak').

 

Maar ik luisterde niet naar anderen. Ik luisterde naar mijn eigen innerlijke stem. Mijn waarheid, mijn leidend licht. Ik vertrouwde op de stroom van het leven, de kennis die ik vanuit de bron channelde en ik bleef die realiteit boven alles kiezen.Het was niet altijd gemakkelijk, maar het was het waard.. Veel gemakkelijker geworden door te oefenen.. En het werd het mooiste wat er is.

 

Omdat er echt niets beters is dan je sterker te voelen in je relatie en de verantwoordelijkheid op te eisen voor je ervaring. Daar was niet veel om hier niet van te genieten zelfbekrachtiging en bij bewustzijn creatie van mijn liefdesleven.

TRANSFORMEER JE LIEFDESLEVEN VOORgoed, BEGIN VANDAAG.

door deel te nemen aan een van onze Exclusieve programma's. 

Abonneer u op onze nieuwsbrief om nieuws en updates te ontvangen.

Bedankt voor het indienen!

Word lid van de VIP-lijst van Marie-Sophie

bottom of page