top of page

Is dit echt het geheim om consequent liefde aan te trekken en stagnerende, onvervulde zielsrelaties om te buigen naar harmonie en gelukzaligheid?

Haal uit relaties wat je wilt!

Sta liefdevolle, gevoelvolle en afgestemde relaties toe in een duurzame, zachte and bewuste weg door:

ENERGIE-UITLIJNING & GEÏNSPIREERDE ACTIE

 

Is dit echt het geheim om consequent liefde aan te trekken en stagnerende, onvervulde zielsrelaties om te buigen naar harmonie en gelukzaligheid?

 

Als je een ontwaakte, gevoelvolle minnaar bent met een verlangen naar echte, afgestemde en romantische liefde... en je wilt leren hoe je de 'uitdagingen' waarmee je momenteel wordt geconfronteerd, de omstandigheden die je uit elkaar lijken te houden, kunt overwinnen..._cc781905-5cde-3194 -bb3b-136bad5cf58d_

 

Dan is dit misschien wel de belangrijkste pagina die u ooit zult lezen.

 

Dit is waarom:

 

Ik ga het je laten ziende meest levensveranderende ontdekking die ik ooit heb gedaan...

En ik ga het je laten zienhoe je het vrijwel direct op JOUW leven kunt toepassen.

 

De reden dat ik zeg ''meest levensveranderende ontdekking die ik ooit heb gedaan'' is omdat... 


Ik heb AL mijn relaties (familie, vrienden, collega's en geliefden) volledig naar een hoger niveau getild door DEZE methode te gebruiken en heb uiteindelijk het gedrag aangetrokken dat ik verlang en verdien van mijn soulvolle minnaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(en om dat in perspectief te plaatsen, de overgrote meerderheid van de wereld heeft geen idee hoe dat te bereiken, schrijft het toe aan geluk, toeval of hogere machten en eindigt uiteindelijk in de liefde en 'accepteert' gemiddelde relaties, gedragingen en ervaringen. Hoogstwaarschijnlijk op alle gebieden van hun leven.)

Dus hoe deed ik het?
 

Nou, ik concentreerde me op één MAGNETISCH PROCES.


Ik beheerste de kunst en wetenschap van mijn energie afstemmen op mijn verlangens...

 

ENERGIE UITLIJNEN is het ENIGE geheim waarmee ik mijn liefdesleven in korte tijd kan VERHOGEN.
 

En als je niet weet wat uitlijningsenergie is, is dat oké! 

 

Simpel gezegd, het afstemmen van energie verwijst naar een proces dat je magnetisch maakt voor je verlangen door je eerst te helpen je verlangen BINNENIN te worden. Zo binnen, zo zonder. 

 

Dit kan een reeks actiestappen omvatten, zoals het opnieuw opeisen van je kracht, breken met een negatief mentaal momentum, je doelen helder krijgen, dagdromen, onvoorwaardelijke liefde belichamen... en DE PRAKTISCHE, ACTIEKANT ERVAN VOEREN. (het onvermijdelijke resultaat van energie-afstemming, en ze gaan zeker hand in hand)
 

 

En toen ik energie-uitlijning ontdekte… VERANDERDE ALLES.

 

Ik ging van overstuur, verward en machteloos (gedrag overmatig analyseren, geobsedeerd door tekens en synchroniciteiten, dingen online lezen zonder resultaten) naar een zelfverzekerde, duidelijke en gelukkige liefdesmagneet. 

 

Allemaal vanwege het werken aan mijn energie. 

 

Stel je voor wat er zou kunnen gebeuren als je konHETZELFDE DOEN VOOR JEZELF?

 

Stel je voor hoe dat je relatie zou kunnen veranderen.. En het leven?

 

Als je echt gefocust en toegewijd bent om de noodzakelijke innerlijke veranderingen door te voeren, zul je versteld staan van wat er daardoor in je relatie(s) gebeurt. 

Je zou je geliefd, aantrekkelijk en als je beste zelf voelen... En een mooie, diepe en bevredigende relatie kunnen aangaan met degene van wie je houdt. Gedomineerd door harmonie, respect en waardering.


Het belangrijkste is dat je leert hoe je  maaktgeestelijk rijkdomvan binnenuit.

Ik ben persoonlijk in staat geweest om mijn familierelaties te helen, verontschuldigingen aan te bieden van vrienden, geliefden en klanten, getuige te zijn geweest van exen die probeerden terug te komen in mijn leven - inclusief alle mogelijke mannen waarin ik ooit geïnteresseerd ben geweest (behoorlijk geestverruimend), en trok prachtige romantische chemie aan met een soulvolle minnaar / soulmate / tweelingvlam.

 

Allemaal met ÉÉN succesvolle methode!

Maar het toepassen van deze methode kan moeilijk zijn.

Het kan jaren van vallen en opstaan vergen met weinig

tot geen resultaat..

(misschien heb je een aantal sterke patronen die

er tegen ingaan). Dus zonder de ondersteuning die u nodig heeft, kan het heel moeilijk zijn om de boodschappen van het proces echt te horen en correct toe te passen.

Het goede nieuws is... 

Ik ga je helpen!

U hoeft zich geen zorgen te maken dat u zelf moet uitzoeken hoe u het moet doen; aJe hoeft alleen maar te genietende EXACTE woorden van diepe en diepgaande kennis die je moet wetenen neem deel aan de oefeningen en meditaties die ik voor je heb gemaakt.

 

Je ontvangt de bewezen, specifieke inzichten die me hielpen om snel te transformeren en alle mogelijke valkuilen in je denken en doen aan te pakken.  

 

.. enIk zal MIJN deskundige blik op UW unieke situatie richten en met u meegaan om ervoor te zorgen dat u vooruitgang blijft boeken en uw doel bereikt. 

 

Als resultaat..je zult je zelfvertrouwen als geliefde en partner laten groeien & zullen haal uit relaties wat je wilt.Klinkt dat als iets wat je wilt?

 

Als dat zo is, kan ik je helpen.

 

MAAR ER IS MEER IN HET VERHAAL. 

 

Verbazingwekkende resultaten behalen en dit ook echt voor elkaar krijgen is - zoals de meeste dingen - moeilijker dan het lijkt.

 

En jezelf volledig transformeren kost tijd en moeite. 

 

Om je echt te kunnen helpen, moet ik ongeveer 6 maanden persoonlijk met je samenwerken!

 

Als je geïnteresseerd bent om samen te werken...

 

Dit is wat ik heb:

 

Ik zoek er een paar ideaal klanten towerk exclusief met mij in mijn privé LOVE CHAMP-bootcamp.

Ik wil graag dat je met me meedoet, 

 

onze hele focus ligt op ÉÉN DING... je helpen LIEFDE in te ademen en een totale, onmiskenbare magneet te worden voor je relatiewens met je speciale persoon.
 

 

Dit is wat er is inbegrepen in LoveChamp Bootcamp:


 

 1. We beginnen met een 1:1 privé-onboardingsessie (90 minuten) om uw plan voor succes te schetsen.

 2. Je zult ontvangen6 modules met 's werelds meest waardevolle kennis over liefde en relatiesop het aantrekken van vervullende soulvolle relatiesen deskundige oefeningendie je zal ondersteunen om je overtuigingen en energie volledig te veranderen (en je blokkades op te lossen).

 3. We werken samen (minimaal 6 maanden) via mijn exclusieve uitgebreide programma gevuld met diverse leerervaringen en bronnen om u te helpen een KAMPIOEN VAN DE LIEFDE ™ te worden.
   

Via deze modules geef ik je mijn formule die mij en mijn relaties volledig opwaardeerde.

De formule is als volgt:

 

A: Verantwoordelijkheid nemen 

B: Breek met een negatief momentum

C: Sta een nieuw momentum toe

D: Creëer Bewust

E: Onderneem geïnspireerde actie

F: Bewust relateren
 

Tijdens dit geavanceerde programma ontdek je hoe je emotionele autonomie kunt bereiken en je relaties kunt transformeren met energie-afstemming als basis.
 

EN…

 

4. We zullenontmoeten elkaar wekelijks in online videogesprekkenzoals je nodig hebt, waar ik mijn deskundige blik op jouw unieke situatie zal richten and Ik zal je persoonlijk begeleiden om liefde te belichamen en consequent liefde naar je toe te trekken.

 

Dit is een intieme setting waar ik je help om je nieuw opgedane kennis en inzichten uit het programma te implementeren.

 

En tussen onze vergaderingen door is het belangrijk om de vaart erin te houden, daarom...

 

5. Je rapporteert je voortgang, inzichten en valkuilen via de wekelijkse verantwoordelijkheid het formulieren ontvang elke maandag persoonlijke feedback van mij!


6. Je krijgt een gratis lidmaatschap van 6 maanden in the Kampioenen van de liefdesgemeenschap waar je in contact kunt komen met gelijkgestemden, kunt deelnemen aan masterclasses, groepsmeditaties, AMA's,  en elkaar verantwoordelijk kunt houden.

7. En er is ook een heleboelbonussen, zoals mijn gechannelde geleide meditaties (+ ik upload elke maand een nieuwe), Mijn TOP-leeslijst, EEN LOVE Clutter Cheat Sheet en meer!
 

Indien geaccepteerd, kan ik absoluut garanderen dat je mijn aandacht zult hebben en dat je heel blij zult zijn met je transformaties en inzichten.

 

Uiteindelijk is het mijn doel om u te helpen autonoom en zelfredzaam te worden op dit gebied. En ik zal onderweg je grootste cheerleader zijn.

Maar…

Voordat u zich aanmeldt, laat me eerlijk zijn:

 

LoveChamp Bootcamp is NIET voor iedereen

 


Eerst moet u implementeren wat u leert... en een wekelijks  verantwoordingsrapport invullen waarin we zowel uw voortgang kunnen zien als uw resultaten kunnen delen. (dwz - '' je moet het werk doen ''.)

 

En je wordt gevraagd om te delen wat werkt in je relatie met de rest van de groep (net zoals zij dat met JOU moeten delen). 

 

Met andere woorden…

 

Ik ben kieskeurig over met wie ik wil werken, en ik heb een strikte (maar redelijke) reeks criteria waaraan moet worden voldaan om verder te kunnen gaan.

 

Hier is wie ik KAN helpen...

 

 1. Je moet een oprecht verlangen hebben naar een liefdevolle, volwassen en respectvolle ZIEL-relatie en je ervan bewust zijn dat er meer in het leven is dan op het eerste gezicht lijkt (beschik bijvoorbeeld over enig spiritueel bewustzijn).

  Dit is voor mensen die liefde boven alles waarderen en gewoon willen leren hoe ze SNEL en VOOR ALTIJD meer liefde en relatietevredenheid kunnen aantrekken!

   

 2. Je moet bereid zijn om eerlijk te veranderen en de strijd los te laten, en je moet het NU willen.

  Dit is specifiek voor mensen die het gevoel hebben dat het nu hun tijd is om verheven te worden - je ziet geen zin om te blijven waar je bent als je weet dat je alles kunt hebben en er een duidelijk pad naar toe is.

   

 3. Je MOET de cursus doorlopen en de oefeningen daadwerkelijk uitvoeren.

  Maak je geen zorgen, ik zal je niet vragen om rare dingen te doen. Maar je moet de dingen die ik je heb gegeven WEL daadwerkelijk implementeren!

   

Dat is het! Dat zijn al mijn vereisten. 
 

Hier is hoe toe te passen:

 

Ik heb een eenvoudig sollicitatieproces gemaakt om te ontdekken of we een match zijn om samen te werken. 

 

Dit is hoe het werkt:

 

 1. Voldoe je aan bovenstaande eisen, dan klik je op onderstaande sollicitatielink.
   

 2. Dit brengt je naar mijn agenda om een videogesprek in te plannen om ons te ontmoeten en je vragen te beantwoorden (en je er nog een paar te stellen).
   

 3. Dat gesprek duurt misschien 30 minuten en als we allebei nog steeds denken dat we een goede match zijn, nodig ik je uit om met me mee te doen.

 

Tijd is een factor:


Deze mogelijkheid is uiterst beperkt omdat thier zijn slechts een paar slots beschikbaar om met mij te werken 1:1. 

 

Als je het gevoel hebt dat dit iets voor jou is, klik dan op de link ''Nu solliciteren'' en vul een sollicitatieformulier in voordat de plaatsen vol raken en je deze kans een tijdje misloopt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je ooit... ​

 • ​Moeite om een minnaar aan te trekken die zich thuis voelt en die echt van je houdt..

 • Worstelde om de minnaar die je aantrok te behouden... en ze te zien komen en gaan...

 • ​Het voelt alsof het hele universum samenzweert om jullie samen te brengen, maar op de een of andere manier heb je niet wat je wilt..

 • ​Tijd en moeite geïnvesteerd in het helen van een relatie, maar kreeg nooit de resultaten waarop je hoopte..

 • Jezelf gek maken, proberen 'relaties' en zielsverbindingen te achterhalen..

 • Heb het gevoel dat je het best snapt, maar er mist iets..

 • Voelde je getriggerd door het gedrag van je goddelijke tegenhanger, maar weet niet hoe je harmonie en vrede kunt creëren binnen de relatie..

 • Wilde de liefdevolle en vervullende relatie ervaren waar je zo naar verlangt..

…LoveChamp Bootcamp is voor JOU.
 

Marie Sophie Van De Pas Lovechamp

Deze coaching helpt je verderelke stapom KAMPIOEN VAN DE LIEFDE te wordenen omvateen deskundig oogop jouw unieke situatie door middel van diepgaande 1:1 sessies.

Ontwerp zonder titel-2.png
Screenshot 2022-10-05 at 18.09.24.png

LATEN WE DAT VAN DICHTERBIJ BEKIJKEN:

 • 1 x  90-Minute Kick-Off Call om je reis in kaart te brengen

 •  60 minuten diepgaande en privé online sessies naar behoefte met Marie-Sophie Van De Pas

 • 6 Online Verdieping & Levensveranderend Modules die alles uitleggen wat u moet weten
  (in zowel geschreven als audioversie)


Module 1: Verantwoordelijkheid nemen 
Waaronder: waar zijn ze heen gegaan? waarom heb je niet gekregen wat je wilt? welke keuzes heb je? wat  te doen om dingen te veranderen? mijn persoonlijke 'harbouring alignment'-schema en meer.
Module #2:Breek met een negatief momentum
Waaronder: methoden om je energie op één lijn te brengen, vrede te sluiten met het nu, het verleden los te laten en hoe je jezelf hebt gesaboteerd(inclusief mijn Selectie van levensveranderende kennis + oefeningen voor snelle resultaten)
Module #3:Sta een nieuw momentum toe
Waaronder: helder krijgen over de staat van zijn die liefde voor je magnetiseert, hoe je momentum kunt opbouwen, duidelijkheid kunt krijgen, ontvankelijk kunt zijn voor wonderen, emotionele zelfmanagementtactieken en meer.
Module #4: Creëer Bewust
Inclusief:Een verscheidenheid aan Magische methoden om snel te manifesteren, mijn LIEFDESVERHOGINGENmethode, hoe u het gewenste gedrag van hen kunt krijgen, en meer.
Module #5: Onderneem geïnspireerde actie
Waaronder: Whoed is het? Wat is het NIET? Een checklist voor actie, wanneer u moet handelen en wanneer u zou niet moeten.
Module #6: Bewust vertellen 
Inclusief:Alles over wawat er nodig is om gezond en liefdevol te cultiveren verhoudingen.

 

 • Mijn selectie van levensveranderende oefeningen voor snelle resultaten (Eenvoudige, Toepasbare En Duidelijke Processen)

 • Lijst met veelvoorkomende valkuilen om u rechtstreeks naar uw doel te leiden

 • Begeleide meditaties om verlichting te brengen tijdens verstoringen (maandelijkse nieuwe uploads)

 • Liefdesmanifestatie-meditaties voor succes 
   

 • BONUS: Een lijst met mijn boektips (om u te helpen In de juiste mentaliteit)

 • BONUS: Cheatsheet voor goddelijke communicatie: vragen en ontvangen

 • BONUS: Love Declutter-workshop

 • BONUS: Meditatie Ondersteuning + Track Sheet

 • BONUS:6 maanden Toegang tot onzeLidmaatschap Gemeenschap

Screenshot 2022-05-12 at 15.01.12.png
Screenshot 2022-05-12 at 15.01.03.png
Screenshot 2022-05-12 at 15.02.53.png
Screenshot 2022-05-12 at 15.02.18.png
review!.png
Screenshot 2022-07-24 at 14.50.20.png
Screenshot 2022-09-28 at 11.55.12.png
results_lovechamp1.png
23052.png
Screenshot 2022-05-23 at 17.27.01.png
Screenshot 2022-06-14 at 11.47.08.png
23053.png
Screenshot 2022-05-12 at 15.01.08.png
Screenshot 2022-05-12 at 14.38_edited.jpg
8989.png
feedback889site.png
898989.png
feedback988.png
Screenshot 2022-05-12 at 15.03.01.png
bottom of page